GARIS PRODUK NOELSON

Pikeun milarian panyokong sareng pasangan anu paling dipercaya sareng terhormat, mangga buka Noelson Chemicals.

Pigment ANTI-KOROSAN KHUSUS

Unggal taun, ngagantian waja kusabab korosi hargana langkung ti $ 100 milyar sadunya. Pigmen anu ngirangan biaya korosi nyaéta pigmén anti korosi. Noelson Chemicals parantos ngembangkeun sareng ngadamel pigmén anti korosi ti saprak 1996, produk kami mimitian ti pangisi anorganik dugi ka pigmén khusus anti karat.

Pigment ANTI-KOROSAN PHOSPHATE

Noelson Chemicals parantos ngembangkeun sareng ngadamel pigmén anti korosi fosfat ti saprak 1996. Produk kami kalebet ti Séng Fosfat, Senyawa Séng Fosfat, Fosfor Séng Kromat, Aluminium Tripolifosfat, Orthofosfat & Polifosfat sareng Spéktrum Phophates.

Pigmarna warna INORGANIK KOMPLEKS & Pigment OXIDE METAL CAMPURAN

Pigmén Warna Anorganik Kompléks mangrupikeun larutan atanapi sanyawa padet anu diwangun ku dua atanapi langkung oksida logam, hiji oksida dianggo salaku host sareng oksida sanésna silih sambung kana kisi kristal host. antar-diffusing ieu dilakukeun dina suhu umumna 700-1400 ℃. Noelson Chemicals nawarkeun palette komprehensif ngeunaan leyuran warna anorganik anu masihan anjeun warna sengit anu anjeun pikahoyong pikeun palastik, karét, lapisan, tinta, konstruksi sareng keramik anjeun.

BULAN Oksida BESAR

Oksida beusi mangrupikeun pigmén anti korosi paling serbaguna. Pigmén oksida beusi kami, diulas ku oksida beusi transparan sareng ultramarine biru, mangrupikeun dua produk oksida beusi Noelson Chemicals khusus pikeun konsumén.

PIGMOR INORGANIK

Pigmen anorganik dicirikeun ku ramah lingkungan sareng serbaguna. Noelson Chemicals didaptarkeun pikeun pamekaran sareng pembuatan pigmén anorganik ti saprak 1996.

Serpihan KACA & Kacamata MICROSPHERES

Saatos perusahaan Jepang Nippon Glass sareng British Glass Flake, Noelson Chemicals mangrupikeun pabrik Kaca Flake panggedéna katilu di dunya. Produk kami dibasajankeun C nepi ka E-glass flake, dugi ka microspheres kaca sareng microspheres keramik.

Pigmén konduktif & ANTI-statik

Kusabab didirikeun taun 1996, Noelson Chemicals parantos kéngingkeun ngungkit kalapa dina pigmén konduktif & anti-statis. Produk kami nawiskeun resistivity industri ngarah dina titik harga kalapa.

APLIKASI

Kualitas anu pangsaéna + Téhnik Kreatif + Kauntungan harga, ngajantenkeun Noelson Chemicals tetep ngaleungitkeun anu sateuacanna sareng ngalangkungan masa depan!

Ngeunaan Noelson Chemicals

Didirikeun taun 1996, Noelson Chemicals mangrupikeun pabrik khusus bahan kimia khusus komprehensif, Kalayan ngadegna Noelson Chemicals Nanjing Ltd., Noelson Chemicals Shanghai Ltd. sareng Noelson Int'l HongKong, kami nerapkeun téknologi canggih dina produksi mikro-bubuk , anti korosi, fungsional, konduktif sareng pigmén anti statis. Produk kami dipercaya sareng diaku ku merek nami internasional utama.