Serpihan Kaca

Pedaran pondok:

Serpihan kaca kagolong kana bahan fungsional anu ramah lingkungan, eusi logam beurat handap, teu beracun, henteu bau, transparan ultrathin bodas morfologi lamellar, mangrupikeun médium pelestarian anu paling saé pikeun sistem palapis pelestarian di dunya.


Detil Produk

Tanda Produk

Inpo produk

Kaca Flake nganggo gelas alkali (gelas C) atanapi gelas silikat boron (gelas E) salaku bahan baku, ngadopsi lebur sareng niup kalayan suhu luhur. Ketebalan irisan gelas gelas sakitar 5μm, diaméterna antara 10-400um diaméter aleditas keureutan minuteness produk, antara 400- 1000m alled sedeng diaméter produk diaméterna, langkung ageung tibatan 1000um anu disebat produk diaméter potongan ageung. Serpihan kaca merek NOEL SonTM. produk seri, nyaéta Noelson Chemicals ngenalkeun ti produksi téknologi canggih internasional dina gancang, kontrol kualitas produk urang ketat pisan, mangrupikeun sababaraha panyawat gelas anu tiasa minuhan standar antar di daérah Asia-Pacfic. Salami waktos, produt kami parantos disatujuan ku seueur lembaga intemasional, ogé ditampi ku korporasi nasional sareng multinasional anu paling kawéntar boh di bumi sareng luar negeri, gaduh daya saing anu kuat di pasar domestik sareng luar negeri.

Jenis produk

NOELSONTM F-20M / 80M / 120M / 180M / 300M / 600M / 800M jsb.

NOELSONTM NCF-600 / NCF-140 / NCF-160 / NCF-015 / NCF-1160 / NCF-2260 /NCF-2300 jsb.

NOELSONTMPG750M / PG300M / PG100M jsb.

Indéks kimia & fisik

Barang

Indéks

Barang

Indéks

Kandel

5 ± 2um

1 ± 3um

Sebaran Ukuran Partikel

20-400 bolong (1700-20 μm)

Partikel anu béda sareng modél anu béda

Gravitasi khusus (khusus)

Adv. 1,53-2.52

Penampilan

Bodas.

titik kaingetan

NA

Komprési / kakuatan ngalegaan (Mpa)

12.35 / 25

Titik lebur

(Tipe C Kaca)

1200 ℃

Titik lebur

(E tipe Kaca)

1350

Komposisi kimia (tipe C Flake Kaca)

SiO 65-70, CaO 4-11, NaO + K0 9-13

Komposisi kimia (E type Glass Flake)

SiO 52-56, CaO 20-25, NaO + K0≤0.8

Kinerja produk & aplikasi

  • Proyék desulphurization pembangkit listrik pembakaran batubara.
  • Cat anti korosi beurat. (Alat-alat industri beurat luar negeri, minyak sareng gas, pertambangan, alat-alat kimia sareng panyimpenan, pabrik pulp sareng seueur bidang sanés).
  • Lantai Epoxy sareng palapis hiasan.
  • Plastik sareng karét dirobih sareng nguatkeun.
  • Pigmen pearlescent sareng médan kosmétik.

Téknis & jasa bisnis

Di sagigireun produk anu disayogikeun, kami ogé nyayogikeun jasa téknis, palanggan sareng logisitc anu lengkep sareng lengkep pikeun sadaya klien. NOELSONTM merek mikro-bubuk sareng produk seri pigmén khusus, sok janten simbol kualitas pangsaéna sareng jasa pangsaéna di industri.

Ngepak

 10.20,25Kg / Kantong, 6-20Ton / 20'FCL.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami