Superfine bubuk Ferro-fosforus

Pedaran pondok:

Superfine bubuk ferro-fosfor kagolong kana lingkungan produk anyar anu ramah, bubuk abu-hideung, henteu toksik, henteu bau, henteu bau anu aneh, kalayan konduktivitas anu hadé sareng konduktivitas termal, anticorrosion, maké-resisting, resisting panas (cet anu didamel tiasa tahan 600 -1000 ℃ suhu luhur).


Detil Produk

Tanda Produk

Inpo produk

Superfine bubuk ferro-fosfor kagolong kana lingkungan produk anyar anu ramah, bubuk abu-hideung, henteu toksik, henteu bau, henteu bau anu khas, kalayan konduktivitas anu hadé sareng konduktivitas termal, anti korosi, maké-nolak, tahan panas (cet anu didamel tiasa tahan 600-1000 ℃ suhu luhur). Produk kalayan nilai tinggi nyalira sareng kinerja anti korosi pangsaéna, anu paling dimangpaatkeun nyaéta éta tiasa ngagentos bagian tina (sakitar 20-50%) bubuk seng seng mahal, kanggo formulasi sareng produksi epoxy atanapi séng anorganik anu beunghar, ogé ageung dilarapkeun toko primér atanapi anu sanés palapis anticorrosion industri, mangrupikeun produk anu saé pikeun pangurangan biaya di daérah palapis industri sareng tugas beurat, ogé dianggo sacara lega dina cet kontainer, cet laut, sareng sagala jinis cet struktur baja, palapis konduktif, palapis tahan panas sistem, éta paling ni'mat sareng ditarima sacara lega ku palanggan palapis. ayeuna kami pabrik ngarah kalayan kualitas pangsaéna sareng produksi pangageungna di Cina.

Jenis produk

NOELSON ™ P-300M / P-600M / P-800M / P-1200M / P-2000M / P-3000M
(sarat spésipikasi naon waé tiasa mertimbangkeun pikeun desain khusus)

Indéks kimia & fisik

Barang

Indéks Téhnologi Produk

Kandungan fosfor

24-26%

Nilai nyerep minyak g / 100g

(kaendahan béda-béda hasilna béda tina nyerep minyak)

15-25

PH

5-7

Séri résidu

(300msh / 600mesh / 800mesh / 1200mesh / 2000mesh / 3000mesh)

≤1.0

Uap%

≤1,0%

Dénsitas g / cm3

1: 5.5-6.5

Kinerja produk & aplikasi

Ngaronjatkeun palapis pilem sareng ciri las tina cet anu beunghar séng, ngirangan lebu séng nalika urang ngelas sareng motong, ningkatkeun lingkungan damel urang, ningkatkeun tingkat perlindungan kuli urang.

Bantosan pabrik pikeun ngirangan biaya produksi sacara substansial.

Ningkatkeun sipat konduktivitas produk, cocog pikeun tanki panyimpenan sareng sistem palapis anticorrosion pipa.

►   Cocog sareng sababaraha jinis buku primér toko sareng cét industri, gaduh kinerja anticorrosion anu saé.

►   Standar eksekutif: Nasional GB3210-82 sareng Perusahaan NS-SFPP01-10.

Téknis & jasa bisnis

NOELSON ™ SFPP, kami ngadopsi bijih atah domestik anu pangsaéna pikeun produksi, ukuran perusahaan sareng volume produksi janten langkung ageung sareng ageung, ngarah pangsa pasar panggedéna di daratan Cina, pangaruhna ageung boh di bumi boh di kapal. Kami nyayogikeun produk kalayan kualitas pangsaéna, prakték kontrol ukuran partikel, warna seragam, daya saing harga. Di sagigireun produk anu disayogikeun, kami ogé nyayogikeun jasa téknis sareng bisnis anu lengkep sareng jangkauan ka sadaya klien. Bubuk bubuk merek NOELSON sareng produk pigmén khusus, sok janten simbol kualitas pangsaéna sareng jasa pangsaéna di industri.

Ngepak

25kgs / Kantong atanapi 500kgs / Kantong, sakitar 18-22tons / 20'FCL.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami