Warta

  • New Multi-Surface Coating Protects Against COVID-19

    Lapisan Multi-Permukaan Anyar Ngajagi Ngalawan COVID-19

    Panyakit Coronavirus 2019 (Covid-19) mangrupikeun virus novél anu kauninga janten panyabab panyawat panyakit pernapasan anu ageung sareng gancang, kalebet pneumonia anu berpotensi fatal. Panyakit ieu dimimitian di Wuhan, Cina dina Januari 2020, sareng parantos naék kana pandemi sareng krisis global. Anu v ...
    Maca deui
  • 2020 Global Top 10: Top Paint and Coatings Companies

    2020 Global Top 10: Perusahaan Cat sareng Pelapis Top

    Parangkat Tahunan Top Paint sareng Perusahaan Pelapis Top Global Top 10 Di handap ieu mangrupikeun rangking top 10 pabrikan lapisan global dina taun 2019. Peringkat dumasar kana penjualan pelapis 2019. Penjualan produk sanés, non-palapis henteu kalebetkeun. 1. Penjualan Lapisan PPG (Bersih): $ 15,1 milyar 2. The Sher ...
    Maca deui
  • NOELSON Products That Used For Anti-corrosion.

    Produk NOELSON Anu Dipaké Pikeun Anti Korosi.

    Naon pigmén anti korosif? Korosi kana baja normal pisan sareng jelas. Unggal taun, ngagantian waja di sadaya dunya hargana langkung ti $ 100 milyar. Pigmén anu ngirangan biaya korosi nyaéta pigmén anti korosif. Produk NOELSON Anu Dipaké Pikeun Anti Korosi. Ti saprak 1996, NOELSON ...
    Maca deui