Konduktif Titanium Dioksida

Pedaran pondok:

NOELSON ™ Brand Conductive Titanium Dioxide EC-320 mangrupikeun produk sanyawa dumasar kana titanium dioxide kualitas luhur, ngolah ngalangkungan pangobatan permukaan nganggo nanotéhnologi, mangrupikeun séri produk konduktif generasi ka 2 anu dikenal di dunya.


Detil Produk

Tanda Produk

Inpo produk

NOELSON ™ Brand Conductive Titanium Dioxide EC-320 nyaéta produk sanyawa dumasar kana titanium kualitas luhur dioksida, pamrosésan ngaliwatan pangobatan permukaan nganggo nanotéhnologi, mangrupikeun salah sahiji generasi anu dikenal dunya séri produk konduktif. Salaku salah sahiji bahan konduktif fungsional anu énggal, EC-320 ngagaduhan seueur kaunggulan, sapertos: warna-warna, gampang dibubarkeun, lumaku aplikasina, konduktivitas luhur, anticorrosion, inflaming retarding, panyumput anu saé gaya, jsb Utamana dipaké pikeun ngaganti produk impor anu mahal. Salami mangtaun-taun, urang diajar sacara jero ngeunaan ieu lapangan sareng ngahontal kamajuan anu ajeg. Kualitas produk urang ngagaduhan posisi ngarah di Cina.

Jenis produk

NOELSON ™ EC-320 (C), mangrupikeun salah sahiji jinis umum.

Indéks kimia & fisik

Barang Data Téknis
Fitur Alus dina nyebarkeun cahaya, alus hérang, bodas sareng kakuatan nyumput
Stabilitas Thermo ℃ ≥600-800
Stabilitas Kimia Nolak asam, alkali, sareng pelarut organik; Teu aya oksidasi; Ngambek mundur
Ukuran partikel rata-rata (D50) ≤5um
Dénsitas g / cm3 2.8-3.2
Nyerep minyak ml / 100g 35 ~ 45
Uap ≤0.5
PH 4.0 ~ 8.0
Résistansi Ω · cm ≤100 

Kinerja produk & aplikasi

EC-320 (C) seueur dianggo dina palapis, plastik, karét, perekat, tinta, kertas khusus, bahan konstruksi, jinis bahan majemuk, serat tekstil, produk éléktronik, industri gerabah, jst.

Konduktif Titanium Dioxide tiasa didamel pikeun warna bodas anu caket atanapi anu sanésna warna produk conductive perpetual, antistatic. Utamana lumaku pikeun produk conductive na antistatic gaduh sarat tinggi kana bodas. Ogé tiasa dianggo ngadamel produk warna sanésna upami warna ditambihan. Kusabab daérah panerapan bahan molekularna beuki lega, daérah anu peryogi perlakuan konduktif sareng antistatik beuki seueur. Janten bubuk bubuk konduktif hampang tiasa seueur dianggo.

Kinerja konduktivitas bahan konduktif sareng antistatik gumantung kana téknologi pamrosésan sareng pangeusi anu patali, résin, promotor, pelarut dina formula, ogé dipangaruhan ku kinerja produk coated dina sistem palapis. Umumna, upami titanium dioksida konduktif ditambahan dugi ka 15% ~ 25% (PWC), resistivity tiasa dugi ka 105 ~ 106Ω • cm.

►  Bedana antara titanium dioksida konduktif sareng bubuk mika konduktif: Langkung saé upami bubuk mica konduktif flaky dianggo dina sistem palapis sareng mangsi. Sabalikna, langkung saé upami buleud atanapi acicular konduktif titanium dioksida dianggo dina sistem karét sareng plastik. Sabalikna, bentukna béda sareng ukuran campuran bubuk konduktif anu tiasa dianggo tiasa ngahontal kinerja konduktivitas anu langkung saé. Salaku conto, babandingan antara bubuk mika konduktif sareng titanium dioksida konduktif: 4: 1 ~ 10: 1. Status ngeusian tiasa langsung mangaruhan kinerja konduktivitas, ngeusian henteu teratur ngagaduhan pangaruh anu langkung saé tibatan ngeusian sacara teratur, tiasa dipedar ku ngahubungi daérah. Campuran bubuk aléktif Konduktif sareng bubuk mica Konduktif bakal sacara ningkat ningkatkeun kinerja Konduktif listrik nalika ngadamel palapis lantai antistatik, sareng ngirangan seueur biaya. Campuran bola sareng acicular anu tiasa dianggo tiasa ngarobih status ngeusian bubuk konduktif, langkung seueur bentuk kontak anu dihontal: flake kalayan flake, flake with point, sareng point with point, sahingga kinerja konduktivitas listrik ningkat.

  Handap nilai kritis, kinerja objék bakal ningkat kalayan ningkatna volume aditif bubuk konduktif, sareng saatos waktos éta, konduktivitas bakal mimiti turun atanapi langkung handap.

Téknis & jasa bisnis

Noélerson ™ Merék konduktif & sareng séri anti-statis agén, ayeuna mangrupikeun produsen pangwangunan anu pangpentingna kalayan modél komprehensif pikeun produk aplikasi sareng promosi bubuk konduktif sareng bahan di Cina sareng nganggo seueur pangaruh domestik sareng luar negeri. Sadaya produk anu kami suplai gaduh kualitas anu saé sareng harga kalapa. Di sagigireun produk anu kami nyayogikeun, kami ogé nyayogikeun téknis, palanggan sareng jasa logistik lengkep sareng jangkauan ka sadaya klien.

Ngepak

10-25KGS / Kantong atanapi 25KGS / Kertas Tube 14-18MT / 20'FCL Wadahna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami