Oksida beusi transparan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Inpo produk

Pigmen Anorganik.

Transparansi luhur.

Formulasi ditanggung cai sareng pelarut duanana sayogi.

Partikel bentuk jarum anu saé pisan, panjang jarum <50mn, lebar jarum <10mn sareng BET 90-120M2/ g. Dispersibility pigmén alus teuing.

Waktos diri panjang(2 taun).

Jenis produk

NOELSONTM TIO 2100 KUNING / TIO 2101 KUNING / TIO 2102 KUNING

                      TIO 2200 RED / TIO 2202 RED jsb.

Indéks kimia & fisik

Barang & Jenis produk

TIO 2100 KUNING

TIO 2101 KUNING

TIO 2102 KUNING

TIO 2200 RED

TIO 2202 RED

Indéks warna

PY42

PY42

PY42

PR101

PR101

PH

ISO787-9

3-5

6-8

6-8

6-8

6-8

Volume Massal (1 / kg)

EN ISO787-11

1.3

1.3

1.5

1.5

1.5

Sistem Formulasi

S

S / W

S / W

S

S / W

Dénsitas (g / cm3)

EN ISO-10

3.6

3.7

3.7

4.0

4.1

Permukaan khusus (m2/ g)

DIN66132

90

95

105

85

100

Nyerep minyak (g / 100g)

DIN53199

38

42

45

42

48

Stabilitas panas (℃)

160 ℃

160 ℃

160 ℃

300 ℃

300 ℃

Kinerja produk & aplikasi

Numutkeun laporan analisis ti Pusat Analisis Universitas Zhejiang, eusi logam beurat pigmén Noelson minuhan spésifikasi EN71 (1994) -3, pigmén Beelson Transparan Besi Oksida parantos disatujuan salaku bahan kualitas luhur sareng ramah lingkungan.

Pikeun ngabubarkeun pigmén sacara lengkep, milih dispersan sareng pelarut anu ditangtoskeun mangrupikeun léngkah munggaran. Tingkat geser sareng peralatan énergi ogé diperyogikeun.

Pikeun sistem viskositas anu kawilang rendah, pabrik manik anu ngandung gelas, waja atanapi média zirconia langkung dipikaresep, sedengkeun, pikeun formulasi viskositas anu kawilang tinggi (mis. pastes atanapi konsentrasi pigmén anu luhur), peryogi dua atanapi tilu pabrik gulung.

Téknis & jasa bisnis

Kami ayeuna mangrupikeun panyadia tina Oksida beusi transparan, Produk kami parantos ditampi sareng disatujuan ku seueur perusahaan internasional. Di sagigireun produk anu disayogikeun, kami ogé nyayogikeun jasa téknis, palanggan sareng logistik lengkep sareng lengkep ka sadaya klien.

Ngepak

25kgs / kantong atanapi 1ton / kantong, 18tons / 20'FCL.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami