Microspheres Kaca Padet

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Inpo produk

Jenis produk

NOELSONTM 

Indéks kimia & fisik

Kinerja produk & aplikasi




Téknis & jasa bisnis

Kami ayeuna mangrupikeun panyadia tina Oksida beusi transparan, Produk kami parantos ditampi sareng disatujuan ku seueur perusahaan internasional. Di sagigireun produk anu disayogikeun, kami ogé nyayogikeun jasa téknis, palanggan sareng logistik lengkep sareng lengkep ka sadaya klien.

Ngepak

25kgs / kantong atanapi 1ton / kantong, 18tons / 20'FCL.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami