Séng Fosfat

Pedaran pondok:

Séng fosfat mangrupikeun pigmén anti karat anu henteu beracun bodas, mangrupikeun generasi énggal pangaruh anti korosi anu hadé pigmén antirust non-polusi avirulence, éta sacara efektif tiasa ngagentos ngandung zat toksik sapertos timbel, kromium, pigmén antirust tradisional,


Detil Produk

Tanda Produk

Inpo produk

Séng fosfat mangrupikeun pigmén anti karat anu henteu beracun bodas, mangrupikeun generasi énggal pangaruh anti korosi anu hadé pigmén antirust non-polusi avirulence, éta sacara efektif tiasa ngagentos ngandung zat toksik sapertos timbel, kromium, pigmén antirust tradisional, nyaéta pigmén antirust idéal variétas anyar dina industri palapis. Seueur dianggo dina palapis industri anti korosi, palapis coil, utamina dianggo pikeun alkyd, epoxy, karét klorinasi sareng jinis sistem pelarutan cét anticorrosion industri, ogé dianggo dina sistem cai, atanapi dianggo nyintésis palapis bahan polimér tahan seuneu. Di sagigireun nyayogikeun produk universal, urang masih tiasa nawiskeun kontén luhur sareng jinis logam beurat superfine sareng ultra-low (eusi logam beurat saluyu sareng standar anu aya di Uni Éropa sareng Amérika Serikat), sababaraha jinis produk séng fosfat.

Jenis produk

ZP 409-1 (Tipe umum), ZP 409-2 (Jenis eusi luhur), ZP 409-3 (Jenis logam beurat handap), ZP 409-4 (tipe Superfine), Séng fosfat pikeun Cai dumasar: ZP 409-1 ( W), ZP 409-3 (W), ogé tiasa janten kustomisasi.

Indéks kimia & fisik

Barang & Jenis produk Séng fosfat ZP 409 Séng fosfat ZP 409-1 Séng fosfat ZP 409-2 Séng fosfat ZP 409-3 Séng fosfat pikeun Cai dumasar

ZP 409-1 (W)

Séng salaku Zn%

25-30 45-50 50-52 45-50 45-50

Penampilan

Bubuk bodas

Bubuk bodas Bubuk bodas Bubuk bodas Bubuk bodas
Séri résidu 45um% ≤  

0,5

 

0,5

 

0,5

 

0,5

 

0,5

105 ℃ volatil%

1.0 1.0 1.0 1.0 1.0
Nilai nyerep minyak g / 100g 30 + 10 25+5 35 + 5 20 + 5 20-35
PH 6-8 6-8 6-8 6-8 7-9

Kapadetan g / cm3

3.0-3.6 3.0-3.6 3.0-3.6 3.0-3.6 3.0-3.6
Kaleungitan ignition 600 ℃% 6.5 ~ 13.0 6.5 ~ 13.0 6.5 ~ 13.0 6.5 ~ 13.0 6.5-13.0

Uap

2.0 2.0 2.0 2.0 2.0
Kandungan logam beurat

Pendak sareng RoHS

Lemah Lemah Lemah Lemah

Kinerja produk & aplikasi

Séng fosfat dina ion ferric ngagaduhan kamampuan kuat pikeun kondensasi.

Akar ion séng fosfat sareng réaksi anoda beusi, tiasa ngabentuk kana zat fosfat salaku awak utama pilem pelindung anu kuat, mémbran pemurnian padet ieu henteu leyur dina cai, teu karasa, adési anu hadé nunjukkeun sipat anti korosif anu hadé. Kusabab séng fosfat ngagaduhan kagiatan anu saé, gén anu seueur ion logam tiasa kompléks transaminasi, ku alatan éta, ngagaduhan pangaruh tahan karat anu saé.

Dijieunna tina dispensing ku lapisan zéng fosfat ngagaduhan tahan karat anu hadé sareng tahan cai anu dianggo pikeun sababaraha persiapan palapis pengikat pikeun sababaraha tahan cai, asam, sapertos palapis anti korosi: cet epoxy, cet asam propiléna, cet kandel sareng cet résin leyur, sacara lega dipaké dina kapal, otomotif, mesin industri, logam ringan, alat-alat rumah tangga sareng panggunaan bahan-bahan wadah logam tina cét antirust.

Standar kinerja produk: Cina BS 5193-1991 sareng standar Noelson NS-Q / ZP-2004.

Téknis & jasa bisnis

Kami ayeuna mangrupikeun panyadia produk fosfat anu paling penting, produk kami parantos ditampi sareng disatujuan ku seueur perusahaan internasional. Di sagigireun produk anu disayogikeun, kami ogé nyayogikeun jasa téknis, palanggan sareng logistik lengkep sareng lengkep ka sadaya klien.

Ngepak

25kgs / kantong atanapi 1ton / kantong, 18-20tons / 20'FCL.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk