Séng fosfat aluminium

Pedaran pondok:

NOELSON ™ Séng Fosfat Aluminium (ZP-01) mangrupikeun jenis pigmén siri pigmén antirust, Henteuna komponén dasar dina pigmén ngajantenkeun NOELSON ™ Séng Fosfat Aluminium (ZP-01) pigmén anticorrosive serbaguna pikeun seueur aplikasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Inpo produk

NOELSON ™ Séng Fosfat Aluminium (ZP-01) mangrupikeun jinis pigmén siri fosfat pigmén antirust, Henteu aya komponén dasar dina pigmén ngajantenkeun NOELSON ™ Séng Fosfat Aluminium (ZP-01) pigmén anticorrosive serbaguna pikeun seueur aplikasi.

Jenis produk

NOELSON ™ Séng Fosfat Aluminium (ZP-01)

Indéks kimia & fisik

Barang

Data Téknis

Zn%

38.5-40.5

AL%

10.5-12.5

Fosfat PO4%

53-56

Kaleungitan ignition 600 ℃

9.0-12.5

Konduktivitas μS / cm

≤ 300

PH

5.5-6.5

Kapadetan g / cm³

2.0-3.0

Nilai nyerep minyak g / 100g

40 ± 5

Séri résidu 32 mikron%

0,01

D50 um

5 ± 2

Pb

≤ 50 ppm

Cd

≤ 20 ppm

Cr

≤ 20 ppm

Kinerja produk & aplikasi

NOELSON ™ Séng Fosfat Aluminium (ZP-01) tiasa dianggo pikeun palapis dumasar pelarut sapertos kieu:

Alkyd minyak pondok sareng sedeng, alkim minyak panjang, alkim padet tinggi, Epoxies, éster Epoxy, epoxies padet tinggi Poliuretan, Uap poliuretan kapok, Polimér klorin, résin silikon

NOELSON ™ Séng Fosfat Aluminium (ZP-01) tiasa dianggo pikeun palapis dumasar cai sapertos kieu:

Alkyd leyur, emulsi Alkyd, émulsi Epoxy, dispersi Epoxy, résin silikon, Hibrida Butadién

NOELSON ™ Séng Fosfat Aluminium (ZP-01) tiasa dianggo pikeun palapis khusus sapertos kieu:

Coilings Coilings, Aircraft Primers, Wash and shop primers, Direct to metal one coat, Baking enamels Acidic cured system

Téknis & jasa bisnis

NOELSON ™ Brand Séng Fosfat Aluminium (ZP-01) ayeuna mangrupikeun pigmén modél anu paling lengkep sareng pemasok bahan di dalam negeri, ngagaduhan pangaruh anu cukup dina pasar domestik sareng luar negeri. Produk anu disayogikeun kualitasna saé, sareng harga na kalapa. Di sagigireun produk anu disayogikeun, kami ogé nyayogikeun téknis lengkep sareng kuriling, palanggan sareng jasa logistik ka sadaya klien.

Ngepak

25kgs / kantong, 18MT / 20`FCL.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami