Pigmen Warna Anorganik Kompléks

Pedaran pondok:

Pigmen Warna Anorganik Kompléks mangrupikeun leyuran padet atanapi sanyawa anu diwangun ku dua atanapi langkung oksida logam, hiji oksida dianggo salaku host sareng oksida sanésna silih sambung kana kisi kristal host. Inter-diffusing ieu dilakukeun dina suhu biasana 700-1400 ℃


Detil Produk

Tanda Produk

Inpo produk

Pigmen Warna Anorganik Kompléks mangrupikeun leyuran padet atanapi sanyawa anu diwangun ku dua atanapi langkung oksida logam, hiji oksida dianggo salaku host sareng oksida sanésna silih sambung kana kisi kristal host. Inter-diffusing ieu dilakukeun dina suhu biasana 700-1400 ℃

Jenis produk

NOELSONTM  Biru 1502K / Héjo 1601K

Indéks kimia & fisik

Barang / Modél Biru 1502K Héjo 1601K
Warna Ngiuhan Biru Beureum Héjo Konéng
Kabubaran Saé Saé
Stabilitas Diménsi Teu Warping, Teu Shrinkage Teu Warping, Teu Shrinkage
Stabilitas Panas > 500 > 500
Gancang Lampu 8 (Skala wol biru) 8 (Skala wol biru)
Laju Puasana 5 (Skala abu) 5 (Skala abu)
Gancangna asam 5 5
Alkali Gancang 5 5
Kecap Pangleyur 5 5
Disarankeun Aplikasi luar awét, palapis, tinta, plastik sareng konstruksi Aplikasi luar awét, palapis, tinta, plastik sareng konstruksi

Kinerja produk & aplikasi

Résistansi suhu luhur, tahan cuaca, résistansi Kimia, Ramah Lingkungan & Aman. 

  Stabilitas dimensi anu hadé, Non-perdarahan sareng Non-migrasi, réfléksi NIR (Cool Pigment).

NOELSONTM pigmén anorganik kinerja tinggi dipaké dina plastik, karét, palapis, tinta, konstruksi sareng industri keramik.

Téknis & jasa bisnis

Portofolio pigmén anorganik kinerja NOELSON ™ didesain pikeun nyumponan kabutuhan anu khusus pisan sareng jéntré mungkin. Salawasna fokus kana palapis, tinta, plastik, industri konstruksi & keramik; Dina waktos anu sasarengan, panilitian sareng pamekaran kami difokuskeun kana produk pigmén anorganik Berkelanjutan Berkelanjutan sareng dukungan téknis propésional pikeun solusi warna khusus anjeun.

Ngepak

25kgs / kantong, 18-20tons / 20'FCL.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami