Bubuk Ferro-Titanium sanyawa

Pedaran pondok:

Sanyawa Ferro-Titanium Powder mangrupikeun jinis pigmén anti karat anu ramah lingkungan, henteu raoseun. nganggo sanyawa énggal sareng nanotéhnologi ogé kalayan kinerja mahal.


Detil Produk

Tanda Produk

Inpo produk

Bubuk Ferro-Titanium Sanyawa NOELSON ™ mangrupikeun jinis pigmén anti karat anu teu beracun, henteu raoseun, dikenalkeun ti pamekaran téknologi asing sareng produksi di daratan Cina ku Noelson Chemicals, prinsip-prinsip dasarna numutkeun kana panilitian pang anyarna laporan (ⅡZBO) ngeunaan ILSG, tiori na nyaéta "sabaraha eusi bubuk seng teu aya hubungan anu lengkep sareng kinerja anticorrosion pilem cét, éta gumantung kana kaayaan anu sanés, éta numutkeun kanyataan pangaruh anticorrosion". Saatos mangtaun-taun pikeun pencapaian panilitian Noelson Chemicals, ilmiah nganggo téori "zinc protection", nganggo sanyawa paling anyar sareng nanotéhnologi (khususkeun ngenalkeun téknologi relatif ti USA) éta tiasa dianggo overlay sareng bubuk seng atanapi dianggo nyalira, pinuh ningkatkeun rasio panggunaan bubuk séng dina pilem cét, henteu ngan ukur ngajaga pangaruh anticorrosion, ogé kalayan kinerja biaya tinggi sareng nurunkeun biaya produksi.

Jenis produk

NOELSON ™ Bubuk Ferro-Titanium sanyawa

Indéks kimia & fisik

Jenis produk & Indéks

Bubuk Ferro-Titanium sanyawa

Aplikasi produk

Ganti parsial pikeun bubuk seng, utami lumaku pikeun cet euyeub séng epoxy sareng séng anorganik, siki silikat anorganik toko primér, sareng sagala jinis cet anticorrosive.

Penampilan & Warna

Ti tipe A dugi ka D, kanggo warna abu abu dugi ka warna abu-abu hampang, warna sareng penampilan caket bubuk séng.

Séri résidu (800mesh) ≤

1.0

Nilai nyerep minyak g / 100g

15-30

Uap% ≤

1.0

PH

7-9

Gravitasi Husus g / cm

3.0-4.5

P, Fe3O4, Zn, TiO2 eusi% ≥

70

Kinerja produk & aplikasi

  • Sanyawa Ferro-Titanium Powder sawaréh ngagantikeun bubuk séng (sakitar 20-40%), lumaku pikeun sadaya jinis cet anticorrosive.

  • Pangwangunan panilitian pangénggalna pikeun produk tipe H, éta tiasa pisan ngagentoskeun bubuk séng, ogé tiasa ngabantosan pabrik pikeun ngirangan biaya produksi, ningkatkeun daya saing produk.

  • Éta produk sacara lega lumaku pikeun cet kontainer, cet laut, struktur baja tina cet anticorrosive sareng cet conductive, sadaya jinis palapis tahan thermo-stabilitas.

  • Sanyawa Ferro-Titanium Powder, kualitas panghadéna sareng produk kasadaran pikeun ngagentoskeun bubuk séng sareng pilihan anu pangsaéna pikeun cet anticorrosive anu sanés.

  • Standar Eksekutif: NS-Q / P1083 / 1085-2006.

Téknis & jasa bisnis

Kualitas anu pangsaéna sareng layanan pangsaéna nyaéta prinsip Noelson Chemicals. Di sagigireun produk anu disayogikeun, kami ogé nyayogikeun jasa téknis sareng bisnis anu lengkep sareng jangkauan pikeun sadaya klien. Merk NOELSON ™ mikro-bubuk sareng produk pigmén anti karat sok janten prioritas kahiji tina pilihan anu pangsaéna anjeun.

Ngepak

25kg / kantong atanapi 1MT / kantong, 18-20MT / 20'FCL.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami