Sanyawa Ferro TitaniumI Beureum

Pedaran pondok:

Pigura antirust anu ramah lingkungan, produk idéal tina subsitusional kalungguhan beureum tradisional dipimpin.


Detil Produk

Tanda Produk

Inpo produk

Pigmen antirust khusus MF-656R, disebat ogé senyawa kalungguhan beureum, panilitian sareng pamekaran Noelsonchem pangpayunna sareng tuang ka pasar domestik produk pigmén antirust khusus. Produk sareng titanium beusi komposit sareng pigmén antirust khusus sanés salaku poko utama, campuran sareng aditif fungsional sanés sasarengan, tiasa ngagentos bagian atanapi total timbel beureum tradisional, harga paling saing, produk kalayan performansi tahan kabut uyah, kuat nutupan kakuatan, dispersi anu saé, sareng indéks dina tingkat luhur industri. Produk parantos seueur dianggo ku kaseueuran palanggan di jero negeri sareng luar negeri, mangrupikeun produk jaman pangénggalna dina bidang palapis industri, muji sareng nampi di pasar.

Jenis produk

NOELSONTM MF-656R

Indéks kimia & fisik

Barang

Indéks

Sanyawa ferrotitanium & eusi pigmén antirust khusus ≥

95

TiO2 % ≥

1-2

Résidu saringan (325-600mesh)% ≤

1.0

Dénsitas g / cm3

3.0-4.0

Nilai nyerep minyak g / 100g≤ (produk fineness béda gaduh nyerep minyak béda)

10-18

kakuatan nutupan (cet) g / cm2

140-180 (numutkeun sarat konsumén, nyayogikeun langkung luhur

Cai leyur% ≤

1.0

zat volatil (1059C)% ≤

1.0

PH

7-9

Uap% ≤

≤1.0

Kinerja produk & aplikasi

Non-toksik, henteu bau, produk saatos di perawatan permukaan khusus, éta henteu ngan ukur ngagaduhan sipat anticorrosion anu saé pisan, ogé ngagaduhan sipat henteu-racun sareng henteu bahaya, ciri anu ditunda anu saé, sacara efektif ngungkulan dispersi timah beureum tradisional, sareng lemah gampang sedimen.

Kusabab produksi téknologi pamrosésan bubuk superfine parantos lengkep sareng ngenalkeun téknologi nano, sareng ngirangan eusi logam beurat pigmén, ngadamel cet timbel beureum janten perlindungan lingkungan arah pangembangan karacunan rendah, tiasa disiapkeun tina sababaraha sistem cét anticorrosion antirust.

Standar kinerja produk: standar NS-Q / MF-656R2005.

Téknis & jasa bisnis

Produk seri seri lead lead beureum NOELSON ™, kualitas saé pisan, kontrol ukuran partikel dina spésifikasi, keseragaman chrominance, harga paling saing. Di sagigireun produk anu disayogikeun, kami ogé nyayogikeun jasa téknis, palanggan sareng logistik lengkep sareng lengkep ka sadaya klien. NOELSONTM bubuk bubuk mérek sareng produk pigmén khusus, sok janten simbol kualitas pangsaéna sareng jasa pangsaéna di industri.

Ngepak

20-25kgs / kantong atanapi 1ton / kantong, 18-20tons / 20'FCL.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami