Tentang Kami

Noelson Chemicals (Shanghai) Co., Ltd.

Ngeunaan NOELSON KIMIA

Didirikeun taun 1996, Noelson Chemicals mangrupikeun pabrik khusus bahan kimia khusus komprehensif, Kalayan ngadegna Noelson Chemicals Nanjing Ltd., Noelson Chemicals Shanghai Ltd. sareng Noelson Int'l HongKong, kami nerapkeun téknologi canggih dina produksi mikro-bubuk , anti korosi, fungsional, konduktif sareng pigmén anti statis. Produk kami dipercaya sareng diaku ku merek nami internasional utama.

1
2
3

BENGKEL PRODUKSI

1
2
3
4
5
6

SERTIFIKAT PERUSAHAAN

zs