Bubuk Konduktif Mica

Pedaran pondok:

Warna abu-abu, lumaku pikeun sadaya jinis palapis konduktif.


Detil Produk

Tanda Produk

Inpo produk

Merek NOELSON ™ Conductive Mica Powder, mangrupikeun salah sahiji panilitian sareng pamekaran domestik anu pangpayunna produksi séri bubuk konduktif, produk kalayan téknologi canggih, kualitas saé, modél lengkep. Sadayana, B Modél mangrupikeun jinis khusus, nyoko kana bahan aslina impor pikeun ngolah sareng ngahasilkeun, anu dina bentuk super damang Karakter ieu luar biasa:
1. Gravitasi spésipikasi cahaya, perlakuan permukaan anu saé: pikeun ngirangan volume unit anu diperyogikeun pikeun nambihan persentase, ningkatkeun kinerja gantung produk, sanés sedimentasi gampang, langkung gampang dibubarkeun.
2. Kinerja konduktif luar biasa: produk pikeun struktur lamellar, luas permukaan khusus anu ageung, dina résin ka dispersi sareng silih kontak, langkung saé tibatan produk anu sami.
3. Kinerja kimia anu stabil: dina pandangan produk kami dina pilihan bahan baku sareng téknologi produk pangalaman unik, ngadamel produk urang gaduh résistansi korosi anu hadé, khusus cocog pikeun panggunaan palapis anti karat.
4. Lebar wengkuan aplikasi: dianggo pikeun palapis anti statis sareng konduktif, kalebet tanki panyimpenan, palapis lantai.
5. Lampu warna: pikeun nganggo campuran campuran pigmén sanés, gampang ngadamel syarat warna anu béda pikeun palapis.
6. Di sagigireun EC-300 (B), urang ogé ngagaduhan EC-300 (C) jinis umum, EC-300 (S) anu nyerep minyak lemah sareng sajabana utama produk.

Jenis produk

NOELSON ™ EC-300 (B)

Indéks kimia & fisik

Barang Data Téknis
Stabilitas kimia Nolak asam, alkali sareng pelarut organik, teu aya oksidasi
Résistansi panas ≥400 ℃ (handapeun stabilitas 800,, tahan seuneu)
Bentuk partikel Lamellar
Ukuran partikel D90≤ 40μm
Kapadetan ageung kg / m3 280-360
Nyerep minyak g / 100g 30-40
Warna Héjo hérang
Résistansi bubuk 140-160 Ω · cm

Kinerja produk & aplikasi

► Widang aplikasi: bubuk Konduktif Mica mangrupikeun salah sahiji jinis produk anu dianggo pikeun antistatik anu lumaku pikeun sadaya jinis lapisan antistatik, karét, plastik, pengikat sareng bidang sanés. Ogé, tiasa ngajaga pangaruh antistatik permanén.

Konci Operasi : Seri produk conductive mérek NOELSON ™ tiasa gampang dibubarkeun dina résin, kami ogé nyarankeun ngagunakeun cara ieu pikeun ningkatkeun pangaruh dispersi: a. ningkatkeun kagancangan campuran; b. tambahkeun dispersan, ningkatkeun bubuk konduktif sareng kaanatan polimér organik antara; c. nalika éta sareng campuran campuran warna traditinal, kedah janten bahan warna tradisional merata saatos saatos ngagiling nambihan bubuk konduktif kalayan aduk; d. nyarankeun ngagunakeun dua gulungan sareng tilu gilingan, grinding fineness kedah langkung ageung tibatan bubuk ukuran partikel rata-rata 20um, henteu tiasa nganggo ball ball, pasir grinding, jsb.

Téknis & jasa bisnis

Produk bubuk konduktif merek NOELSON ™, ayeuna mangrupikeun modél bubuk konduktif conductive paling lengkep sareng pemasok bahan di dalam negeri, ngagaduhan pangaruh anu cukup dina pasar domestik sareng luar negeri. Produk anu kami nyayogikeun kualitas anu saé, kontrol ukuran partikel dina standar, harga kalapa. Di sagigireun produk anu disayogikeun, kami ogé nyayogikeun jasa téknis, palanggan sareng logistik lengkep sareng lengkep ka sadaya klien.

Ngepak

10kgs / kotak atanapi 25kgs / kendang, 14-18MT / 20'FCL.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami