Oksida Beusi Micaceous

Pedaran pondok:

Micaceous Iron Oksida unik sareng alus pigmén anti korosif pikeun palapis industri sareng aplikasi sanésna.


Detil Produk

Tanda Produk

Inpo produk

Oksida beusi micaceous (MIO) diolah sareng produksi ku glance beusi alami kualitas luhur, henteu toksik, teu raos, duanana sipat anticorrosive anu saé, ogé kalayan konduktivitas anu hadé sareng konduktivitas termal, anticorrosion, wear-resisting, thermo-stabilit, adhesion anu kuat, biaya mujarab; dipasihan struktur serpihan anu unik sareng kinerja biaya anu langkung luhur, MIO ayeuna mangrupikeun pigmén antirust anu paling luar biasa sareng médium anticorrosive dina palapis anticorrosion industri. Pikeun sababaraha lami waktos, MIO seueur dianggo dina sistem palapis anticorrosion awét tinggi, koordinasi sareng résin epoxy kualitas luhur, umur palayanan na tiasa ngahontal di luhur 15 taun, mangrupikeun bagian konsténtén anu paling penting tina sistem formulasi anticorrosion antarmasional. Ayeuna, urang tiasa nyayogikeun sababaraha jinis produk anu tiasa diterapkeun dina sagala rupa bidang aplikasi.

Jenis produk

NOELSON ™ MIO Gray : A160M / A-250M / A-320M / A-400M / A-500M / A-600M / A-800M

                                           MIOX SF / AS / SG / DB

                                           MIOX GEO-16 / GEO-25 / GEO-32 / GEO-40 / GEO-50 / GEO-LF

NOELSON ™ MIO Beureum: B-400M / B-500M

Indéks kimia & fisik

Barang

Indéks

Indéks

Ngaran Produk

Micaceous Beusi Oksida Gray

Micaceous Beusi Oksida Beureum

Watekna

Abu hideung kalayan hérang logam

Bubuk coklat beureum nganggo hérang logam

Fe2O3% mnt

85-90

50-70

Gravitasi khusus g / cm3

4.3-4.9

4.3-4.9

Uap% max

1.0

1.5

Cai leyur dina cai% max

0,1

0.3

Nyerep minyak

9-18

9-19

PH

6-9

5.5-8.5

Kinerja produk & aplikasi

Oksida beusi micaceous (MIO) hususna cocog pikeun sistem palapis anticorrosion awét tinggi, sakumaha panggunaan cet panengah tina epoxy micaceous iron oxide.

Pikeun jinis palapis industri anticorrosive anu sanés.

Éta ogé tiasa dianggo dina bahan magnét, industri kaca, médan pigmén mutiara sareng sajabana.

Standar kinerja produk: Cina GB6755-88, USA ASTM D5532, International IS010601, Jérman T1918 300, UK 3981 sareng standar Noelson NS-Q / MI0X1998.

Téknis & jasa bisnis

NoelSON ™ merek produk séri oksida beusi micaceous, pilihan pamrosésan bijih atah kualitas luhur di Cina, kualitas produk sareng kontrol kualitas anu penting dina posisi ngarah di industri, parantos kéngingkeun sertifikasi EU REACH sareng sababaraha lembaga internationl anu disahkeun, nyaéta Jilid paling awal sareng volume ékspor produk mérek di pedalaman Cina. Di sagigireun produk anu disayogikeun, kami ogé nyayogikeun jasa téknis, palanggan sareng logistik lengkep sareng lengkep ka sadaya klien. NOELSONTM mérek MIO, sok janten simbol kualitas pangsaéna sareng jasa pangsaéna di industri.

Ngepak

25kgs / kantong, 500kgs / kantong atanapi 1ton / kantong, 18-22MT / 20'FCL.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami