Produk

  • Zinc phosphate aluminium

    Séng fosfat aluminium

    NOELSON ™ Séng Fosfat Aluminium (ZP-01) mangrupikeun jenis pigmén siri pigmén antirust, Henteuna komponén dasar dina pigmén ngajantenkeun NOELSON ™ Séng Fosfat Aluminium (ZP-01) pigmén anticorrosive serbaguna pikeun seueur aplikasi.
  • Aluminum Tripolyphosphate

    Aluminium Tripolifosfat

    Pigmén antirust bodas bébas polusi ramah lingkungan, komponén utama nyaéta aluminium tripolifosfat sareng zat anu dirobih na, rupina bubuk serak, kapadetan 2.0-3g / cm, henteu-toksik, henteu ngandung kromium sareng logam ngabahayakeun sanésna, caket anu saé sareng résistansi dampak,
  • Zinc Phosphate

    Séng Fosfat

    Séng fosfat mangrupikeun pigmén anti karat anu henteu beracun bodas, mangrupikeun generasi énggal pangaruh anti korosi anu hadé pigmén antirust non-polusi avirulence, éta sacara efektif tiasa ngagentos ngandung zat toksik sapertos timbel, kromium, pigmén antirust tradisional,
  • Compound Ferro-Titanium Powder

    Bubuk Ferro-Titanium sanyawa

    Sanyawa Ferro-Titanium Powder mangrupikeun jinis pigmén anti karat anu ramah lingkungan, henteu raoseun. nganggo sanyawa énggal sareng nanotéhnologi ogé kalayan kinerja mahal.
  • Glass Flake

    Serpihan Kaca

    Serpihan kaca kagolong kana bahan fungsional anu ramah lingkungan, eusi logam beurat handap, teu beracun, henteu bau, transparan ultrathin bodas morfologi lamellar, mangrupikeun médium pelestarian anu paling saé pikeun sistem palapis pelestarian di dunya.
  • Micaceous Iron Oxide

    Oksida Beusi Micaceous

    Micaceous Iron Oksida unik sareng alus pigmén anti korosif pikeun palapis industri sareng aplikasi sanésna.
  • Compound Ferro TitaniumI Red

    Sanyawa Ferro TitaniumI Beureum

    Pigura antirust anu ramah lingkungan, produk idéal tina subsitusional kalungguhan beureum tradisional dipimpin.
  • Conductive Mica Powder

    Bubuk Konduktif Mica

    Warna abu-abu, lumaku pikeun sadaya jinis palapis konduktif.
  • Conductive Titanium Dioxide

    Konduktif Titanium Dioksida

    NOELSON ™ Brand Conductive Titanium Dioxide EC-320 mangrupikeun produk sanyawa dumasar kana titanium dioxide kualitas luhur, ngolah ngalangkungan pangobatan permukaan nganggo nanotéhnologi, mangrupikeun séri produk konduktif generasi ka 2 anu dikenal di dunya.
  • Complex Inorganic Color Pigment

    Pigmen Warna Anorganik Kompléks

    Pigmen Warna Anorganik Kompléks mangrupikeun leyuran padet atanapi sanyawa anu diwangun ku dua atanapi langkung oksida logam, hiji oksida dianggo salaku host sareng oksida sanésna silih sambung kana kisi kristal host. Inter-diffusing ieu dilakukeun dina suhu biasana 700-1400 ℃
  • Solid Glass Microspheres

    Microspheres Kaca Padet

    Produk intro Tipe produk NOELSONTM Indéks kimia & fisik Kinerja produk & aplikasi ► ► ► Téknis & jasa bisnis Kami ayeuna mangrupikeun panyayog Transparan beusi oksida, produk kami parantos ditampi sareng disatujuan ku seueur perusahaan internasional. Di sagigireun produk anu disayogikeun, kami ogé nyayogikeun jasa téknis, palanggan sareng logistik lengkep sareng lengkep ka sadaya klien. Paking 25kgs / kantong atanapi 1ton / kantong, 18tons / 20'FCL.
  • Superfine Ferro-phosphorous Powder

    Superfine bubuk Ferro-fosforus

    Superfine bubuk ferro-fosfor kagolong kana lingkungan produk anyar anu ramah, bubuk abu-hideung, henteu toksik, henteu bau, henteu bau anu aneh, kalayan konduktivitas anu hadé sareng konduktivitas termal, anticorrosion, maké-resisting, resisting panas (cet anu didamel tiasa tahan 600 -1000 ℃ suhu luhur).
12 Teras> >> Halaman 1/2