Produk NOELSON Anu Dipaké Pikeun Anti Korosi.

Naon pigmén anti korosif?

Korosi kana baja normal pisan sareng jelas. Unggal taun, ngagantian waja di sadaya dunya hargana langkung ti $ 100 milyar.

Pigmén anu ngirangan biaya korosi nyaéta pigmén anti korosif.

Produk NOELSON Anu Dipaké Pikeun Anti Korosi.

Ti saprak 1996, NOELSON parantos ngerjakeun solusi pikeun pigmén anti korosi sareng Noelson dikembangkeun tina pangeusi Anorganik kana pigmén anti korosi Khusus, pigmén anti-korosi Senyawa Ferro Titanium, pigmén anti-korosi Kaca Flake, Orthofosfat / Polifosfat pigmén anti korosi , Pigmén anti korosi Spéktrum lega, pigmén warna anorganik kompléks. Ayeuna, kami mangrupikeun pasangan anu penting dina palapis pelindung modéren sareng konsumén di panjuru dunya.

■ pigmén anti korosi khusus (Micaceous Iron Oksida, Superfine bubuk Ferro-fosforus, Bubuk anti karat, Flake Grafit jsb)

■ Sanyawa FerroTitanium pigmén anti korosi (ACE SHIELD LB, LC jsb)

■ Fosfat sérial pigmén anti korosi (Séng Fosfat, Aluminium Tripolifosfat, Séng Kromat, ZPA, ZAM, ZMP, CAPP jsb)

■ CICP / MMO (Pigmen warna anorganik kompléks / Campuran pigmén oksida logam)

■ Kaca Serpihan pigmén anti korosi

■ séri Agén Konduktif & Anti-statis (Powder Konduktif Mica, Bubuk Titanium Konduktif, Karbon Konduktif Hideung & Graphene Konduktif jsb.)

Target Kontinyu NOELSON:

Solusi lingkungan anu berkelanjutan

Foresight kalayan diversifikasi produk

Stabilitas sareng serbaguna

Distribusi ukuran partikel anu hadé sareng dispersi

Waragad épéktip

Salami sababaraha taun, NOELSON masih fokus kana:

Pigmen Antikorosi Kinerja Tinggi

Pigmen Antistatik Kinerja Tinggi


Waktos Post: Sep-01-2020