2020 Global Top 10: Perusahaan Cat sareng Pelapis Top

Réngking taunan Perusahaan Top Cat sareng Pelapis

Top Global 10

Ieu mangrupikeun rangking top 10 pabrikan palapis global dina taun 2019. Parangkat dumasar kana penjualan palapis 2019. Penjualan produk sanés, non-palapis henteu kalebetkeun.

1. PPG

Penjualan Coatings (Net): $ 15,1 milyar

2. Sherwin-Williams Co.

Penjualan Coatings: Kira-kira. $ 14,32 milyar

3. AkzoNobel

Penjualan Coatings: $ 10,4 milyar (€ 9,28 milyar)

4. Nippon Paint Holdings Co.

Penjualan Coatings: Kira-kira. $ 5,96 milyar

5. RPM International Inc.

Penjualan Coatings: $ 5,6 milyar pikeun taun fiskal réngsé 31 Méi 2019

6. Sistem palapis Axalta

Penjualan Coatings: $ 4,5 milyar

7. Palapis BASF

Penjualan Coatings: Kira-kira. $ 4,2 milyar (€ 3,746 milyar)

8. Kansai Paint Co. Ltd.

Penjualan Coatings: Kira-kira. $ 3,78 milyar pikeun taun fiskal réngsé 31 Maret 2020

9. Asian Paints Ltd.

Penjualan Coatings: Kira-kira. $ 2,45 milyar pikeun penjualan réngsé 31 Désémber 2019

10. Jotun

Penjualan Coatings: Kira-kira. $ 2,23 milyar


Pos waktos: Jan-04-2021