Berbasis Cai Sareng Solvent- didaptarkeun Toko Primer

app-01

Saran

NOELSONTM SFPP-800M, Sanyawa Ferro-Titanium Powder (Ace Shield PigmentL-B / LC), MF-656R sareng pigmén oksida Beusi.

Ngamimitian formulasi

Primer silikat séng anorganik 2k:

Bagéan A
Hidrolisis étil silikat 25  
Bumi diatom 1.9  
Agén anti netep 3.1 CLAYTONE HY / HT Ku NoelsonChem
Bagéan B
Debu séng 52.5-20 Ngaganti dosis gumantung kana sarat biaya
Bubuk Ferro-fosforus 17.5-50 NOELSONTM SFPP-800M, Anjeun ogé tiasa ngagentos lengkep atanapi dina bagian Sanyawa Ferro-Titanium Powder (Ace Shield Pigment LB / LC) ,Ngaganti dosis gumantung kana sarat biaya

 Primer silikat séng anorganik:

Komponén
Hidrolisis étil silikat 28.8  
Agén pangeringan 0.6  
Sericite mika 2.6  
Bentone 1,66 CLAYTONE HY / HT Ku NoelsonChem
Agén gantung 0,9  
Étil alkohol 3.44  
Debu séng 46.6  
Bubuk Ferro-fosforus 15.4 NOELSONTM SFPP-800M, Anjeun ogé tiasa ngagentos lengkep atanapi dina bagian Sanyawa Ferro-Titanium Powder (Ace Shield Pigment LB / LC) ,Ngaganti dosis gumantung kana sarat biaya

 Uji perbandingan uyah semprot primér silikat séng anorganik 2:

Komponén

Formulasi A

Rumusan B

Formulasi C

Hidrolisis étika | silikat

25

25

25

Bumi diatom

1.9

1.9

1.9

Agén anti netep

3.1

3.1

3.1

Debu séng

52.5

20

20

Bubuk Ferro-fosforus

17.5

50

 

Sanyawa Ferro-Titanium Powder LB

 

 

50

 Pangujian Semprot Uyah 400hrs (GB / T 1771-1991):

app-01-01                   app-01-02                    app-01-03

 

  A: Séng / SFPP = 52.7: 17.5 B: Séng / SFPP = 20: 50 C: Séng / LB = 20: 50