Palapis MIOX Anti Korosif

MIOX ANTI-CORROSIVE COATING

Saran

NOELSONTM  MIOX A-160M ​​/ A-320M jsb.

Ngamimitian formulasi

Epoxy Modified Alkyd- MIO primér:

Bagéan A
Epoxy ngarobih résin alkyd 20 50% dina Xiléna
Beusi oksida beusi abu 30 NOELSONTM MIOX A-320M
Pangeusi Talc 5  
TIO2 3 Anjeun tiasa ogé ngagantikeun ku témpél aluminium atanapi pigmén warnaan.
Thixatrol ST 0,5  
Bagéan B
Epoxy ngarobih résin alkyd 35 50% dina Xiléna
Minyak Pangleyur 100 # 5.5  
Pangatusan kobalt, 6% 0,5  
Anti kulit 0,5  

 Tinggi Solid Epoxy- MIO primer :

Bagéan A
Bisphenol résin epoksi 14.0 Epikote 828 (Cangkang)
Résin uréa-formaldehida 1.5 Plastopal EBS 400 (BASF)
Butil alkohol 3.0  
Xiléna 6.0  
Beusi oksida beusi abu 37 NOELSONTM MIOX A-320M
Séng fosfat 15 NOELSONTM ZP 409-3
Pangeusi Talc 5  
TiO2 5  
Thixatrol ST 1  
Butil alkohol 2.0 Ditambih saatos campuran
Xiléna 10.5 Ditambih saatos campuran
Bagéan B
Panguat résin Epoxy 65 Cardolite NC 541/90 X
Résin minyak bumi 35  
A / B = 6: 1 (ku beurat)