Pigmén anorganik

Pigmen anorganik dicirikeun ku ramah lingkungan sareng serbaguna. Noelson Chemicals didaptarkeun pikeun pamekaran sareng pembuatan pigmén anorganik ti saprak 1996.

KOMPOUND FERRO TITANIUM RED

MF-656R

KOMPOUND TITANIUM KUNING

(Ganti ramah lingkungan Chromate kalayan kakuatan panutup anu saé)

  • CT-646Y
  • CT-656Y
  • CT-666Y

KOMPOUND TITANIUM RED

(Ganti ramah lingkungan Chromate kalayan kakuatan panutup anu saé)

  • CT-646R
  • CT-656R

ULTRAMARINE BIRU

CHROME KUNING

ORANG MOLYBDATE

PHTHALOCYANINE BIRU

Héjo PHTHALOCYANINE

Hubungi kami ayeuna!