Sejarah / Budaya

Ngeunaan

Dina taun 1996

Noelson Chemicals (Nanjing) Co., Ltd. sareng Noelson Micro-bubuk Industri Inc. ngagaduhan editusuk, utamina pikeun panilitian, pamekaran sareng pembuatan Micaceous Iron 0xide, Magnetic Iron 0xide sareng Natural Iron 0xide.

Ti taun 2000 dugi ka 2005

utamina aktipitas panilitian sareng pamekaran dina séri pigmén antirust, pigmén antirust ramah lingkungan anu pangénggalna sareng pangisi fungsional. 

Kami ngenalkeun téknologi kimia canggih sareng kanyaho ti Amérika Kalér, hasil ngembangkeun kisaran produk tina Superfine Ferro-Fosfor Powder, sareng produk ieu parantos diwanohkeun sareng ditampi di pasar. Ayeuna, urang janten produsén panghulu pikeun nyayogikeun Superfine Ferro-Fosfor Powder di Cina.

Kami ngalungkeun diri kana panilitian sareng pamekaran dina Séng Fosfat, Aluminium Tripolifosfat, sareng Fosfat Karat nolak Pigmen, produk promosi anu pangénggalna urang anu lengkep minuhan spésifikasi ramah lingkungan standar internasional. Ayeuna, kami mangrupikeun produsen sareng pemasok terkemuka di daérah Asia-Pasipik sareng produk anu diékspor ka penjuru dunya. 

Kombinasi mawa sareng kréatip, urang teras-terasan ngembangkeun séri Compound Ferro titanium, Compound Red Lead, Compound Antirust Pigment sareng Super Karat Bubuk. Seueur téknologi canggih akalna, kontrol kualitas ketat, mastikeun kami janten pamimpin di industri. Produk Senyawa Ferro-Titanium Powder kami parantos dikenal di pasar, kéngingkeun pangsa pasar panggedéna di industri.

Dina 2006

Noelson Chemicals (Shanghai) Co., Ltd. didirikeun, utamina janten aktipitas pamekaran produk sareng pamasaran, penjualan sareng kantor pusat operasi di Cina.

Urang mimitian ngembangkeun sareng produksi séri Kaca Serpihan, Serat Kaca, Kaca Mikrosfér sareng Vitreous Microsfér, ngabéréskeun téknologi canggih sareng formulasi kimia ti Jepang, Inggris sareng AS, kami mangrupikeun pabrik anu pangpayunna ngembangkeun produk generasi anyar pikeun minuhan kabutuhan pasar di jero negeri sareng luar negeri, sareng téknologi serpihan gelas produk urang anu tiasa ngahontal stardard produk mérek internasional.

Ti saprak 2006

Noelson Chemicals parantos nyebarkeun seueur patén-patén sareng skripsi dina majalah. Sapertos (Superfine aplikasi bubuk ferrofosforus, pamekaran sareng panilitian), (Téknologi aplikasi bubuk konduktif pangénggalna sareng laporan panilitian prospektif) saperangkat tulisan propésional, diterbitkeun dina majalah internasional, nampi pujian industri.

Dina taun 2008

Kami ngembangkeun séri bahan konduktif sareng antistatik énggal, sapertos bubuk Kelas Konduktif Kelas Tinggi, Séng Oksida Konduktif, Polyanilin Konduktif, Nonotubes Karbon Konduktif, sareng sajabana Kami narékahan janten pabrikan ngarah di daérah Tiongkok dina waktos 5 taun nyayogikeun konduktif produk.

Bagian tina produk urang kéngingkeunNgahontal "sertifikasi ti Éropa, sareng Noelson kéngingkeun Sertifikasi IS09001 / 2008.

Dina Désémber 2010

Parantosan tutuwuhan énggal di Shanghai Nanhui.

Dina Méi 2011

Pabrik produksi énggal produk fosfat réngsé.

 

Di pikahareupeun

kami bakal nyepetkeun inovasi sareng pamekaran urang, ngusahakeun diri pikeun janten produsen bubuk superfine, pigmén fungsi sareng bahan konduktif di daratan Cina sareng daérah Asia-Pasipik.