Konduktif & Anti-statik Pigmen

Kusabab didirikeun taun 1996, Noelson Chemicals parantos kéngingkeun ngungkit kalapa dina pigmén konduktif & anti-statis. Produk kami nawiskeun resistivity industri ngarah dina titik harga kalapa.

Bubuk MICA CONDUKTIF

EC-300

Dioksida TITANIUM CONDUKTIF

EC-320

KARBON HÉRÉLIK BLACK

EC-380

CONDUKTIF ZINC OXIDE

EC-400

Serat KARBON CONDUKTIF

EC-500

POLYANILIN CONDUKTIF

EC-600

Pigmén konduktif

EC-420

Hubungi kami ayeuna!