Pigmén warna anorganik kompléks & pigmén campuran oksida logam

Pigmén Warna Anorganik Kompléks mangrupikeun larutan atanapi sanyawa padet anu diwangun ku dua atanapi langkung oksida logam, hiji oksida dianggo salaku host sareng oksida sanésna silih-leburkeun kana kisi kristal host. antar-diffusing ieu dilakukeun dina suhu umumna 700-1400 ℃. Noelson Chemicals nawarkeun palette komprehensif ngeunaan leyuran warna anorganik anu masihan anjeun warna sengit anu anjeun pikahoyong pikeun palastik, karét, lapisan, tinta, konstruksi sareng keramik anjeun.

Pigment Blue 28

Kobalt Biru

  • Biru 1501K
  • Biru 1503K

Pigment Blue 36

Kobalt Biru

  • Biru 1511K

Pigmitan héjo 50

Kobalt Héjo

  • Héjo 1601K
  • Héjo 1604K

Pigmen KUNING 53

Ni-Sb-Ti Oksida Konéng

  • Konéng 1111K
  • Konéng 1112K

PIGMÉ KUNING 119

Séng Ferrites Konéng

  • Konéng 1730K

Pigment dilapis 24

Cr-Sb-Ti Oksida Konéng

  • Konéng 1200K
  • Konéng 1201K
  • Konéng 1203K

Pigment diturunkeun 29

Beusi Chrome Brown

  • Brown 1701K
  • Brown 1715K

Pigment BLACK 28

Tambaga Chromite Hideung

  • Hideung 1300K
  • Hideung 1301K
  • Hideung 1302T

Pigment hideung 26

Ferrites mangan

  • Hideung 1720K

PIGMÉ Héjo 26

Kobalt Héjo

  • Héjo 1621K

PIGMÉ Héjo 17

Chrome Oksida Héjo

  • Héjo GN
  • Héjo DG

Hubungi kami ayeuna!