Profil Perusahaan

Tetep janji sareng damel sareng reputasi

mangrupakeun alesan namina sareng prinsip salamina!

■ Noelson Chemicals mangrupikeun pabrik sareng panyayogikeun bahan kimia khusus anu komprehensif. Ti saprak 1996, Noelson Chemicals nanem modal sareng ngadegkeun pabrik produksi na di daratan Cina, sapertos Noelson Micro-bubuk Industri Inc., Noelson Chemicals (Nanjing) Co., Ltd. Noelson Chemicals (Shanghai) Co., Ltd. Noelson Chemicals Technology Co., Ltd. numutkeun standar téknologi ngarah pikeun panilitian sareng pamekaran, produksi sareng nyayogikeun sababaraha produk sareng standar dunya anu maju di dalam negeri, ogé salaku agénsi sababaraha produk nami mérek terkenal internasional. Konsép jasa hiji-stop kami pigmén antirust khusus sareng produk agén conductive & antistatic, parantos kéngingkeun posisi pamimpin industri.

■ Noelson Chemicals ngarawat sumanget gawe babarengan salaku kahirupan perusahaan, kami ngundang sareng damel babarengan sareng seueur lembaga panilitian anu profesional di jero sareng luar nagara, ngumpulkeun jalma-jalma anu gaduh kabisa, fokus kana ujung internasional pangpentingna Micro-bubuk sareng pigmén fungsi , teraskeun ngajajah, ngembangkeun sareng nyiptakeun produk seri multi-fungsi énggal.

■ Daérah aplikasi produk Noelson Chemcials ngaliput palapis, mangsi, plastik, karét, bahan bangunan sareng industri metllurgy, pikeun seueur perusahaan multinasional sareng nasional nyayogikeun:

Pigmen Anti Korosi Khusus

Fosfat Anti karat Pigmen

Pigmén warna anorganik kompléks & pigmén campuran oksida logam

Pigmen Oksida Besi

Pigmén anorganik

Serpihan Kaca & Mikrosfera Kaca

Konduktif & Anti-statik Pigmen

Noelson Chemcials mangrupikeun séri produk utama, arah anu teu jelas, konsentrasi target, langkung propésional, pamasaran sareng penjualan nempatan pangsa penting di dunya, bagian tina produk ékspor anu payun di Cina sareng wilayah Asia-Pasipik, mangrupikeun pabrik anu paling khusus tina mikro-bubuk sareng pigmén fungsi di daratan Cina ayeuna.

■ Kualitas Anu Saé sareng Pelayanan Pangsaéna mangrupikeun prinsip Noelson Chemicals. Sadaya produk Noelson Chemicals didamel sareng disayogikeun standar kualitas pangsaéna, sababaraha produk udagan saluyu sareng standar intermasional anu relevan (sapertos standar American Insinyur Asosiasi Téknis, standar Amérika Amérika, standar RoHS Internasional sareng sajabana) dina produksi sareng pasokan, ogé kéngingkeun sertipikat ISO9001 / 2008 sareng Uni Éropa. Salami mangtaun-taun, Noelson Chemicals damel kerjasama sareng SGS, PONY organisasi uji coba pihak katilu global, pikeun mastikeun kualitas produk janten stabilitas sareng minuhan standar internasional. Noelson Chemicals ngagaduhan kantor cabang sareng agénsi di Jepang, Éropa, AS sareng kota-kota ageung di Cina, nyayogikeun jasa téknis sareng bisnis pinuh sareng pangintipan ka sadaya klien.

■ Teknologi Inovasi mangrupikeun dasar tina pangwangunan kontinyu tina Noelson Chemicals. Salami mangtaun-taun, Noelson Chemicals parantos ngajaga dina ngembangkeun téknik luhur produk bubuk kimia, dina hiji sisi urang ditukeurkeun sacara tuntas sareng sababaraha perusahaan terkenal di dunya, ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang, ngalacak téknik pangénggalna ti asing, kenalkeun patén internasional pangénggalna; di sisi anu sanésna, kami ngadegkeun hubungan koperasi caket sareng universitas kabangsaan anu penting sareng sagala rupa lembaga panilitian anu profesional, bubuk utama domestik sareng pusat riset bahan-bahan anyar, laboratorium kimia utama nasional. Dina sababaraha taun ka pengker, kami nyiptakeun séri pigmén ramah lingkungan anu pangénggalna, siri pigmén siri pigménan, fosfat seri pigmen pigawé sareng bubuk konduktif sareng séri bahan sababaraha produk énggal, janten bagian tina pasar kosong, ogé faktor konci Noelson Chemicals teras teras-teras linggih dina posisi kapamimpinan di industri.

■ Kauntungan harga, sakapeung sami penting sareng téknologi. Nyayogikeun harga anu paling kompetitif, teras tujuan anu tetep tina Noelson Chemicals. Sistem manajemén ranté suplai kami, skala ageung produksi sareng kapasitas pasokan, formasi produk anu unik pikeun ngabantosan konsumén pikeun ngirangan biaya sareng ningkatkeun daya saing produk.

Hubungi kami ayeuna!