Pigmen Anti Korosi Khusus

Unggal taun, ngagantian waja kusabab korosi hargana langkung ti $ 100 milyar sadunya. Pigmen anu ngirangan biaya korosi nyaéta pigmén anti korosi. Noelson Chemicals parantos ngembangkeun sareng ngadamel pigmén anti korosi ti saprak 1996, produk kami mimitian ti pangisi anorganik dugi ka pigmén khusus anti karat.

SUPERFINE FERRO-PHOSPHOROUS Bubuk

NOELSON ™ P-300M / P-600M / P-800M / P-1200M / P-2000M / P-3000M
(sarat spésipikasi naon waé tiasa mertimbangkeun pikeun desain khusus)

Oksida beusi MICACEOUS

  • MIO GRAY A-160M ​​/ 320M / 400M / 500M / 600M / 800M
  • MIOX SF / AS / SG / DB
  • MIOX GEO-16 / GEO-25 / GEO-32 / GEO-40 / GEO-50 / GEO-LF
  • MIO RED B-400M / 500M

Bubuk ANTI-KOROSI

  • MF-626W (Susu Bodas Bubuk)

BARIUM SULFATE

  • Alami
  • Dipencrong
  • Granular-butiran
  • Matte
  • Herang

NGASERKEUN pigmitan FERRO TITANIUM

  • Ace Shield LB
  • Ace Shield LC
  • Ace Shield D500 / 800

Serpihan KACA

  • C Kaca Serpihan
    • F-20M / 80M / 120M / 180M / 300M / 800M
    • NCF-600 / NCF-140 / NCF-160 / NCF-015 / NCF-1160 / NCF-2260 / NCF-2300
    • PG750M / PG300M / PG100M
  • E Kaca Serpihan

ZINC serpihan

SERAP GRAPHITE

Hubungi kami ayeuna!