Palayanan

TIM KAMI

Kami appreicated janten jasa pikeun anjeun, sareng minuhan sarat anjeun!

Palayanan palanggan

team2
team

■ mérek NOEL SON "mangrupikeun mérek dagang kadaptar kami. Salami mangtaun-taun, mérek dagang nunjukkeun produk, parantos janten simbol kualitas anu pangsaéna sareng jasa pangsaéna di industri.

■ Pelanggan kami sumebar di sakumna dunya pikeun langkung ti dua puluh nagara sareng daérah. kaasup perusahaan multinasional anu kawéntar. Énergi nuklir sareng pembangkit listrik termal, kapal skala ageung, platform pengeboran lepas pantai, jalan karéta berkecepatan tinggi, fasilitas palabuan utama sareng daérah infrastruktur sanésna boh di bumi sareng di kapal, produk kami seueur dianggo sareng dipuji.

■ Di daratan Cina, urang gaduh langkung ti 120 nasabah kalebet perusahaan Nasional sareng multinasional stabil nganggo produk urang. Konstruksi anu paling kasohor di daratan sapertos Teater Olimpiade 2008 Teater utama "Sarang Manuk", Bendungan Three Gorges, Shanghai International Yangshan Deep Water Harbor, kapal skala sareng tempat kerja, jambatan konfederasi domestik, Bandara Internasional Capital Capital Bandara Internasional sareng proyék katilu, Shanghai Bandara Internasional Pudong sareng proyék kadua Hongqiao Hinge, ogé konstruksi Nasional sumebar ka daratan kalebet stasion listrik ageung, tangki panyimpenan minyak bumi sareng bahan kimia nasional, pipa ageung damel pikeun nyebrang Kalér-kulon sareng Cina Kalér, Beijing-Shanghai multi high- karéta gancang, sareng anu sanés gaduh catetan ngagunakeun bahan baku kualitas luhur kami.

Palayanan Logistik

■ Kacepetan sareng kaamanan mangrupikeun konsép jasa dasar pikeun jasa logistik global, kami gaduh inpormasi anu stabil sareng dasar anu disebarkeun di sakitar kota-kota utama sareng gudang darmaga di daratan Cina, kami damel bareng sareng sababaraha perusahaan logistik khusus jangka panjang pikeun garansi kanggo nyayogikeun jasa logistik anu pangsaéna sareng éfisién pikeun sadaya klien.

■ kualitas Pangalusna, bungkus macem-macem sareng sasaran pisan, kami henteu ngan ukur nyayogikeun bungkusan standar nganggo kantong anyaman plastik, kantong plastik dobel dek, ogé kami gaduh kantong kertas cangkir, paket kantong ton, paket antistatik pikeun ngekspor ka palanggan luar negeri khusus kami .

4
6
2

URANG KUALITAS

URANG PROFESIONAL JEUNG SANGAT

KAMI TEU SOLUSI

Hubungi kami ayeuna!