Lapisan Séng Organis Sareng Anorganik

app-02

Saran

NOELSONTM  SFPP-600M / SFPP-800M, Senyawa pigmén ferro-titanium (Ace Shield Pigment LB / LC)

Ngamimitian formulasi

Lapisan beunghar epoxy séng:

Bagéan A
Résin Epoxy 23 60% dina xiléna
Bentone 1 CLAYTONE HY / HT Ku Noelson Chem
Debu séng 54 325 Bolong
Bubuk Ferro-fosforus 10 NOELSONTMSFPP-800M atanapi Anjeun ogé tiasa ngagentos pinuh atanapi sabagian bubuk Sanyawa ferro-titanium (Ace Shield Pigment LB / LC)
TiO2    
Sericite mika 2  
Wollastonite 3  
Pangleyur campuran 9  
Bagéan B
Panguat résin Epoxy 100  
A / B = 10/1 (ku beurat)

Primer beunghar seng dumasar cai:

Bagéan A
Silikat modulus tinggi 20-30  

Silikat modulus standar

50-70  
Bagéan B
Bentone 5-10 CLAYTONE HY / HT Ku NoelsonChem
Plastik 30-40  
Debu séng 100-150 325 Bolong
Bubuk Ferro-fosforus 40-50 NOELSONTM SFPP-800M, Anjeun ogé tiasa ngagentos pinuh atanapi sabagian bubuk Sanyawa ferro-titanium (Ace Shield Pigment LB / LC)
A / B = 2.5 / 1 (ku beurat)

Perhatosan: Ngalihkeun dosis tina Séng & SFPP bakal gumantung kana sarat biaya

Primer beunghar séng epoxy-polyamide: 

Bagéan A
Résin Epoxy 3.66  
Pangleyur campuran 10.92  
Agén anti netep 0,78  
Agén wetting 0,32  
Agén pangeringan 0,66  
Séng fosfat 3.5 NOELSONTM ZP 409-1 NoelsonChem
Bubuk Ferro-fosforus 19 NOELSONTMSFPP-800M NoelsonChem
Debu séng 57.2  
Bagéan B
Résin poliamida 1,96  
Pangleyur campuran 2  
A / B = 96.04: 3.96 (ku beurat)