Serpihan Kaca & Mikrosfera Kaca

Saatos perusahaan Jepang Nippon Glass sareng British Glass Flake, Noelson Chemicals mangrupikeun pabrik Kaca Flake panggedéna katilu di dunya. Produk kami dibasajankeun C nepi ka E-glass flake, dugi ka microspheres kaca sareng microspheres keramik.

Serpihan KACA

  • C Kaca Serpihan
    • F-20M / 80M / 120M / 180M / 300M / 800M
    • NCF-600 / NCF-140 / NCF-160 / NCF-015 / NCF-1160 / NCF-2260 / NCF-2300
    • PG750M / PG300M / PG100M
  • E Kaca Serpihan

HOLLOW Kacamata MICROSPHERES

  • NS-HGM20
  • NS-HGM32

MIKROSPER KERAMIK

  • NS-CM2500 jsb.

MICROSPHERES KACA PANAS

  • NS-18A
  • NS-18B
  • NS-18C
  • GP-3000M / GP-5000M / GP-8000M jsb.

Bubuk KACANG TRANSPAREN

TGP-2000M jsb.

Hubungi kami ayeuna!