Sértipikasi

Kami appreicated janten jasa pikeun anjeun, sareng minuhan sarat anjeun!

Kualitas Pangsaéna sareng Pelayanan Pangsaéna mangrupikeun prinsip Noelson Chemicals. Sadaya produk Noelson Chemicals didamel sareng disayogikeun standar kualitas pangsaéna, sababaraha produk target saluyu sareng standar internasional anu aya hubunganana (sapertos standar American Insinyur Téknis Assoclation, standar Amérika Amérika, standar RoHS Internasional sareng sajabana) dina produksi sareng pasokan, ogé kéngingkeun sertipikat ISO9001 / 2008 sareng Uni Éropa.

Salami mangtaun-taun, Noelson Chemicals Cooperate with SGS, PONY organisasi uji coba pihak katilu global, pikeun mastikeun kualitas produk janten stabilitas sareng minuhan standar internasional. Noelson Chemicals ngagaduhan kantor cabang sareng agénsi di Jepang, Éropa, AS sareng kota-kota ageung di Cina, nyayogikeun jasa téknis sareng bisnis pinuh sareng pangintipan ka sadaya klien.

ISO认证标志
下载
u=956756207,352083515&fm=26&gp=0

Hubungi kami ayeuna!